Droge Donderdag bij Centraal Museum (2 november 2017, vanaf 19:30 uur)

Posted: October 23rd 2017

In de tentoonstelling ‘Vroeg Droog’ in het Centraal Museum in Utrecht wordt niet alleen een selectie uit de collectie van Droog Design getoond. Ook wordt het begrip ‘Dutch Design’ aan de kaak gesteld. Want wat is Dutch Design precies? En wie bepaalt dat?

Tijdens Droge Donderdag op 2 november organiseert Centraal Museum een Q&A waarin ze proberen antwoorden op deze vragen te geven. Conservator Natalie Dubois treedt in gesprek met Tejo Remy (ontwerper Droog Design), Harm Scheltens (oprichter Pastoe), Merijn Everaarts (oprichter Dopper) en Els Doornhein (advocaat bij De Vos & Partners Advocaten).

De Q&A is gratis toegankelijk, maar aanmelden is verplicht. Dat kan via de website van het Centraal Museum.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:
19.30 uur Inloop in Museumcafé Centraal
19.45 uur Start Q&A
20.30 uur Borrel met droog drankje
21.00 uur Einde programma


Photo: Centraal Museum, Utrecht/Ernst Moritz

Share

Comments are closed.