Loading Events
Tuesday 14 June  / 
20:00 - 21:30
:
 / 

14 juni: Literair op dinsdag @droog

Jaloers naar de Insta-posts van feestgangers op het laatste Boekenbal gekeken? Loop je al jaren rond met een boekidee?  Of sta je juist op het punt de moed op te geven na de zoveelste afwijzing van een uitgever? Kom dan…

Jaloers naar de Insta-posts van feestgangers op het laatste Boekenbal gekeken? Loop je al jaren rond met een boekidee?  Of sta je juist op het punt de moed op te geven na de zoveelste afwijzing van een uitgever?
Kom dan naar de eerste Literair op dinsdag @droog.

Niemand minder dan megaseller-schrijver en psycholoog Yvonne Kroonenberg legt ons op de bank en doet uit de doeken hoe je meer dan veertig boeken uitgegeven krijgt. Succesdebutant Janneke Siebelink (Soms sneeuwt het in April, AmboAnthos ) deelt haar ervaringen met uitgevers en hoe je binnen een week een vierde druk kan vieren.

Dus, ben je van plan een boek te schrijven? Of heb je al stevig iets op papier staan? Ben je een stap aan het zetten naar uitgevers? Boek dan nu je ticket naar succes

Literair op dinsdag @droog is de plek waar schrijvers, uitgevers en lezers elkaar ontmoeten en inspireren. @droog is het clubhuis van design- en kunstliefhebbers.

 

Diner

Vooraf dineren om in de sfeer te komen? De keuken in het [email protected] is open vanaf 18:00 uur. We serveren een vegetarisch 3-gangen diner.
Wil je reserveren voor diner? Mail dan naar [email protected]

 

In het kort 

Datum: dinsdag 14 juni mei

Tijd: optioneel diner vanaf 18:00, start lezing 20:15

Prijs: €5

Locatie: Staalstraat 7-B, Amsterdam

KLIK HIER VOOR TICKETS