Loading Events
Wednesday 17-11-2021  / 
20:00 - 21:30

Das Mag Leesclub met Olga Ravn en Hanna Bervoets

this is a past event

Ga samen met Olga Ravn in gesprek over haar nieuwste roman: ‘Het personeel’. Dit 135 pagina’s tellend filosofisch juweeltje speelt zich af op een ruimteschip dat op vele lichtjaren van de aarde om een vreemde planeet cirkelt. We volgen de getuigenverklaringen van het menselijke en mensachtige personeel. Ze vertellen over hun werkzaamheden en de vreemde objecten in de ruimtes van het schip, over hun twijfels over elkaar en zichzelf. De sfeer wordt steeds grimmiger en langzaam maar zeker wordt duidelijk dat er maar één oplossing is om de situatie te sussen: een oplossing die door het personeel zowel wordt omarmd als gevreesd.

Het personeel is een even angstaanjagende als ontroerende en grappige roman, die werd genomineerd voor de shortlist van de International Man Booker Prize 2021. In augustus verscheen de roman ook in het Nederlands, prachtig vertaald door Michal van Zelm.

Onder begeleiding van schrijfster Hanna Bervoets gaan we op ruimtereis en kun je eindelijk al je prangende vragen stellen; over de menselijkheid van de mensachtigen en over wat nu eigenlijk die vreemde objecten in het ruimteschip zijn…

Alle info op een rijtje

Wanneer: 17 november
Hoe laat: 20:00-21:30
Waar: @Droog Amsterdam, Groenburgwal 44
Prijs: 5 euro (of gratis bij aankoop van het boek via deze pagina)

 

Klik hier voor tickets

this is a past event