Loading Events
Saturday 3-06-2023  -  Sunday 17-09-2023

Tentoonstelling See All This: Paradise Found met Piet Oudolf

free entry

Paradise Found met Piet Oudolf

Het is de zomer van Piet Oudolf! Op 2 juni verschijnt het See All This zomernummer Paradise Found met Piet Oudolf en vanaf 3 juni is de gelijknamige tentoonstelling met kwekerij te bezoeken in de [email protected]. De gallery wordt een groene oase: twee weken lang kun je in deze tijdelijke kwekerij planten kopen uit de speciale Piet Oudolf Collection. Daarnaast kun je de tentoonstelling bezoeken met werk van kunstenaars als Simon Heijdens, Zora Ottink, Naoko Benom-Miura en Sophie Steengracht, die tot half september te zien zal zijn.

Tentoonstelling: 3 juni t/m half september
Tijdelijke kwekerij: 3 t/m 18 juni
Permanent te zien: Amsterdam Low Line
(de nieuwe geveltuin van Piet Oudolf voor See All This)

Over de tentoonstelling

Het is de zomer van Piet Oudolf. Wereldwijd geliefd om zijn verwilderde tuinen, zoals de New York High Line, zorgde Oudolf voor een revolutie in onze eigen relatie met het buitenleven. Zijn 300 hectare tuinen over de hele wereld openden onze ogen voor de kracht van de meerjarige planten, voor een tuin die elk seizoen zijn schoonheid behoudt. In deze tentoonstelling Paradise Found en het zomernummer van See All This (no. 30, verschijnt 2 juni), vragen we ons af wat het betekent om in de natuur te zijn: wat het voor ons doet en hoe we in haar ritme kunnen komen. Herontdek Eden: laat je meevoeren met het werk Lightweeds van Simon Heijdens en andere kunstenaars en neem je eigen Piet Oudolf-planten mee naar huis. 

Aan de Groenburgwal, om de hoek, vind je Piet Oudolfs Low Line, de nieuwe permanente geveltuin die meer zuurstof de stad in brengt, en die Oudolf speciaal voor de gelegenheid heeft ontworpen.

 

Over See All This 

See All This is een kunstmagazine dat elk kwartaal verschijnt in print. Een enthousiaste en meeslepende gids met bijzondere interviews en avontuurlijke achtergrondverhalen over kunst, fotografie, mode, natuur en reizen. Sinds maart 2023 is See All This in @droog gehuisvestigd en geeft ze invulling aan de gallerie van @droog door middel van (verkoop)tentoonstellingen, diners en masterclasses. Paradise Found is hun eerste tentoonstelling in @droog.

See All This No. 30 – ZOMER 2023

Foto’s: Inga Powilleit

 

free entry
: