Droge Donderdag 5 oktober, Centraal Museum Utrecht (19-21 uur)

Posted: September 20th 2017

Op 5 oktober vindt de eerste Droge Donderdag plaats, een gezellige avond waarbij iedereen welkom is de tentoonstelling Vroeg Droog te bezichtigen. Bovendien kun je conservator Natalie Dubois en conservator in opleiding Nadine Gouders ontmoeten in Expo 7 of in Museumcafé Centraal.

Bezoek de tentoonstelling Vroeg Droog en bewonder circa vijftig hoogtepunten van Droog Design uit de collectie van het Centraal Museum. Na een bezoek aan de tentoonstelling zijn bezoekers van harte welkom in Museumcafé Centraal. Wij trakteren je op een prosecco, tonic, sauvignon blanc of een ander droog drankje, zodat je kunt proosten op de nieuwe tentoonstelling Vroeg Droog: de beginjaren van Droog Design.

Je kunt tijdens deze Droge Donderdag tevens een lezing bijwonen over de definitie van Dutch Design. Joana Meroz (PhD candidate Design Cultures) vertelt over de radicale verandering die Droog Design betekende voor de betekenis van ‘Dutch Design’. De lezing vindt plaats van 19.15 uur tot 19.45 uur. Let op: de lezing zal in het Engels worden gegeven. Aanmelden hiervoor is verplicht, dat kan via dit inschrijfformulier.

Praktische informatie

Data: Donderdag 5 oktober, 19.00-21.00 uur
Locatie: Expo 7 & Museumcafé Centraal
Entree volgens reguliere prijzen. Voor actueel overzicht, klik hier

Share

Comments are closed.