Vacature keuken

Wie komt ons keuken team in het café @droog versterken?

@droog is het grootste project van Droog BV. @droog is een culturele ontmoetingsplek op het gebied van design in het centrum van Amsterdam. Het is dagelijks geopend van 9:00-19:00 uur. Onder het motto "shop, eat, drink, work, sleep, think" kun je hier terecht. In het café kan je ontbijten, lunchen, high tea-en of cocktails drinken. Je kan winkelen bij Ménage à Trois Men & Women of een Droog design klassieker meenemen. Daarnaast worden er tentoonstellingen, workshops en lezingen geprogrammeerd. Het hele complex is vrij toegankelijk, ook de tuin, en ingericht met bijzondere stukken uit de collectie van Droog. Dit kan de bezoeker op eigen gelegenheid doen, maar voor groepen verzorgen we ook rondleidingen. De locatie biedt daarnaast plek aan kantoren, evenementen, vergaderingen en is een officiële trouwlocatie. Kortom, @droog biedt alle voorzieningen van een luxe hotel, zonder een echt hotel te zijn. Er is slechts een kamer.

Ons cafe is open van 9:00-19:00 (keuken sluit om 18:00) en we serveren ontbijt, lunch, high tea en lekkere cocktails met een hapje erbij.
Daarnaast zijn er veel events bij ons: vergaderingen, private-dining, huwelijken en product lanceringen.

We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok m/v voor ongeveer 2 dagen in de week.  
Vaste dag(en) mogelijk, flexibiliteit wel nodig i.v.m. events.

Gevraagd:
- Noodzakelijk:  beschikken over BSN nummer & Ervaring in lunchkeuken: In staat zijn om de lunchkaart zelfstandig te draaien en ondertussen ook mise en place te maken voor lunchkaart/ events.
- Ervaring met bestellingen plaatsen bij leveranciers; pre.
- Ervaring met patisserie; pre.
- Beschikken over Sociale Hygiene diploma; pre

Salaris indicatie: 10,- per uur
Voor zelfstandig werkende kok 13,50 mogelijk na proefperiode

Stuur je sollicitatie voorzien van een CV naar [email protected] t.a.v. Jurgen Smit.