Loading Events
Thursday 8-06-2023  / 
20:15

KomedieLab: Kiem *geannuleerd*

this is a past event

Kiem: een kolkend kleinkunstcollectief

Een kolkend collectief met Nederlandstalige singer-songwriters die steeds in een wisselende samenstelling hun mooiste kleinkunstliedjes laten horen. De line-up van deze editie is Flip Noorman, Maarten Ebbers, Aron Elstak, Judith Adema. En Pepijn Schoneveld praat de hele avond aan elkaar. Samen gaan ze solo. Ze inspireren elkaar, stimuleren elkaar en musiceren elkaar naar grote hoogten. Pakkend en po√ętisch, origineel en ontroerend, om te luisteren en te lachen.

Over KomedieLab

Het is nieuw. Het is een experiment. En het is niet aan de Amstel. De Kleine Komedie gaat ook programmeren bij @droog: KomedieLAB. Een plek voor nieuwe verhalen, nieuwe vormen, experimenten en try-outs. Van nog onbekende talenten maar zeker ook van gevestigde namen. Zo wil De Kleine Komedie bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw talent en het genre cabaret en kleinkunst verdiepen en verbreden.

KomedieLAB is gevestigd in The Grand Space van @droog. Net als De Kleine Komedie aan de Amstel is dit iconische gebouw rijk aan Amsterdamse historie. Zo zaten ooit de Staalmeesters in dit pand, geportretteerd door Rembrandt. KomedieLAB is een eenvoudige zaal; een blank canvas. Contrasterend met het traditionele pluche van de theaterzaal aan de Amstel, maar toch sfeervol en warm. De plek ademt kunst en experiment, wat het tot de ideale omgeving voor experiment en kleinere theatervormen maakt.

Dit evenement is geannuleerd.

this is a past event
: