Loading Events

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Sunday 11-02-2024  / 
16:00 - 20:00

Une Soirée Française: Franse chansons met Machteld – Partie II

this is a past event

Na een uitverkochte editie van Franse chansons met Machteld afgelopen november, treedt Machteld nogmaals op bij @droog!

Stap Frankrijk binnen op een winterachtige zondagmiddag in @droog. Drink een glaasje vin rouge en geniet van verse baguette terwijl je luistert naar een live optreden van zangeres Machteld van der Gaag. Samen met haar pianist Kees van Zantwijk, maakt Machteld van het cafe@droog een warme Franse huiskamer. Ze zingt klassieke Franse chansons, haar eigen favorieten en vertelt tussendoor over de verhalen van de muziek. Met haar warme stem creëert ze een zachte sfeer van nostalgie en romantiek. Of je nu Frans bent of niet, het belooft een bijzonder ontspannen en gezellige avond te worden.

De openhaard staat al aan. A bientôt!

Pogramma informatie

Inloop vanaf 16:00 uur.
Live optreden van Machteld en Kees 17:00-19:00 uur.
Einde programma 20:00 uur.
Ticketprijs €12,50
Franse gerechten zijn te bestellen tijdens de avond.

Over Machteld & Kees

Zo lang als zij zich kan herinneren, droomt Machteld van der Gaag ervan om chansons te zingen. Machteld is geboren in Frankrijk, in Le Vésinet, een voorstad van Parijs, en groeide op met Barbara, Brel, Boris Vian maar ook Dalida, Julien Clerc, Michel Fugain etc. Als enige in Nederland is Machteld gespecialiseerd in de chansons van Barbara. Maar met Vive Ma France brengt ze een persoonlijke selectie Franse chansons, bekend en onbekend. Chansons waar ze mee is opgegroeid of die later in haar leven voorbijkwamen.

Machteld wordt op piano begeleid door Kees van Zantwijk, een veelzijdig getalenteerde begeleider en arrangeur. Onlangs hebben Kees en Machteld een tweede album opgenomen van chansons van Barbara én 1 december verschijnt hun Franstalig Shaffy album: Machteld Chante Shaffy. Machteld en Kees brengen een gemengd repertoire van bekende en minder bekende chansons, met altijd het verhaal dat centraal staat. Machteld van der Gaag is stemactrice, tekstschrijver, taartenbakster en zangeres. Ze is opgegroeid in Parijs en Londen en woont al sinds 1985 in Amsterdam. Kees van Zantwijk is een veelzijdig en virtuoze pianist en arrangeur die solisten en koren begeleidt.

www.machteldvandergaag.com
http://www.keesvanzantwijk.nl/

 

Tickets cannot be refunded.
this is a past event
: